HYVÄÄ CAPS LOCK­ -PÄIVÄÄ KAIKILLE!

 

MINUSTA ON HIENOA, ETTÄ ON TÄLLAINEN ABSURDI JUHLAPÄIVÄ. KOSKA SAA KIRJOITTAA ISOILLA KIRJAIMILLA, JOKA SAA AINA VAIKUTTAMAAN VÄHÄN IDIOOTILTA. JA SE ON TÄRKEÄÄ. ESIMERKIKSI TÄSSÄ ALLA ON EEVA KILVEN IHANA RUNO ELÄMÄSTÄ. TOISESSANÄISTÄ ON ENEMMÄN SÄVYJÄ.

 

ÄLÄ AJATTELE, ETTÄ ELÄMÄ ON LYHYT.

AJATTELE: ­ MITEN ERIKOINEN KOKEMUS.

KUN SIINÄ EI OLE KYSYMYS PITUUDESTA LAINKAAN,

VAAN ETTÄ YLIPÄÄNSÄ ON SAANUT KOKEA TÄMÄN.

 

Älä ajattele, että elämä on lyhyt.

Ajattele: ­ miten erikoinen kokemus.

Kun siinä ei ole kysymys pituudesta lainkaan,

vaan että ylipäänsä on saanut kokea tämän.

 

MINULLE SE AINAKIN ON SELKEÄ ERO, KUINKA LUEN JONKUN AJATUKSIA. OLIKO TÄSSÄ JOKU POINTTI? EI. TAHDOIN VAIN KIRJOITTAA ISOILLA KIRJAIMILLA JOTAIN EDES VÄHÄN PIDEMPÄÄ. KOSKA SE NÄYTTÄÄ NIIN OUDOLTA. JA TYKKÄSIN TUOSTA RUNOSTA JA TÄMÄ OLI TEKOSYY KIRJOITTAA SE SEINÄLLENI.