Back to All Events

Kekkosklubi

  • Solmu Pub Vaasankatu 8 Helsinki Finland (map)

Stand up -komedialla maailman pimeyttä vastaan!

Juusoa saa nyt kuukausittaina annoksina suoraan Vaasankadun ytimestä Solmu Pubista. Jokainen klubi tarjoaa uutta materiaalia, joka kietoutuu sopivan tiukkaan hihitysotteeseen sen ympärille, mikä tässä maailmassa on pielessä. Puhetta on luvassa myös seksistä ja ihmisistä, ja jos aikaa jää, Juuso pyrkii ratkaisemaan maailmankaikkeuden suurimmat mysteerit ennen pilkkua. Vierailevat tähdet antautuvat Kekkosen vietäviksi – antaudu sinäkin, tai saat piiskaa.

Tervetuloa torstaina 3.12. seuraamaan omituisia ihmisiä vaahtoamassa lavalla kaikenlaisesta hauskasta ja kummallisesta. Vierailijoina nähdään seksibloggaaja Melissa Mäntynen sekä elämän moniosaaja, teatteritaiteilija Lauri Metsola. Lavalla autuaana tietysti myös itse Kekkonen.

Solmu Pub on Vaasankadun tuorein helmi. Nuoren lupauksen parhaita puolia ovat mm. laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima sekä letkeä tunnelma. Tarjolla on myös Solmu Breweryn omaa IPA-olutta. Lisää miljööstä: www.facebook.com/solmupub.

Solmu Pub, Vaasankatu 8, Helsinki. Ikäraja: K-18.

Showtime: 20:00. Liput ovelta 5 € (Huom! Vain käteinen.)

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/430725530466936/.

Earlier Event: November 28
Feminist Comedy Night
Later Event: December 6
AVOT! - esittävän taiteen klubi