Back to All Events

Kekkosklubi

  • Solmu Pub Vaasankatu 8 Helsinki Finland (map)

Uudenvuoden Kekkosklubilla pohditaan, mitä ihmettä täällä Suomessa on tänä vuonna oikein tapahtunut, ja miksi se muistuttaa scifi-seikkailua? Kekkonen vieraineen selvittää asiaa, ja käy samalla läpi vuoden rimanylitykset ynnä -alitukset.

Solmu Pub, Vaasankatu 8, Helsinki. Ikäraja: K-18.

Showtime: 20:00. Liput ovelta 5 € (Huom! Vain käteinen.)

Mikä Kekkosklubi?

Juusoa saa nyt kuukausittaina annoksina suoraan Vaasankadun ytimestä Solmu Pubista. Jokainen klubi tarjoaa uutta materiaalia, joka kietoutuu sopivan tiukkaan hihitysotteeseen sen ympärille, mikä tässä maailmassa on pielessä. Puhetta on luvassa myös seksistä ja ihmisistä, ja jos aikaa jää, Juuso pyrkii ratkaisemaan maailmankaikkeuden suurimmat mysteerit ennen pilkkua. Vierailevat tähdet antautuvat Kekkosen vietäviksi – antaudu sinäkin, tai saat piiskaa.

Solmu Pub on Vaasankadun tuorein helmi. Nuoren lupauksen parhaita puolia ovat mm. laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima sekä letkeä tunnelma. Tarjolla on myös Solmu Breweryn omaa IPA-olutta. Lisää miljööstä: www.facebook.com/solmupub.

 

Earlier Event: December 19
Miehen lailla / Helsinki
Later Event: January 21
Kekkosklubi