Back to All Events

Kekkosklubi

  • Solmu Pub Vaasankatu 8 Helsinki Finland (map)

Marraskuussa aloittanut Kekkosklubi jatkuu jälleen - hurraa!

Tammikuun klubilla vieraina spoken word -taiteilija Tanja Lebedeff sekä stand up -koomikko Henri Hakkarainen. Juuso aikoo omien sanojensa puhua ainakin valaista, vauvoista ja rasisteista. Levottomuus pääsee taas valloilleen klo 20.00 ja tarjolla tulee olemaan paljon naurua, maailmanparannusta ja silkkaa outoutta! Tervetuloa!

Solmu Pub, Vaasankatu 8, Helsinki. Ikäraja: K-18.

Showtime: 20:00. Liput ovelta 5 € (Huom! Vain käteinen.)

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1654275544861186/

Mikä Kekkosklubi?

Juusoa saa nyt kuukausittaina annoksina suoraan Vaasankadun ytimestä Solmu Pubista. Jokainen klubi tarjoaa uutta materiaalia, joka kietoutuu sopivan tiukkaan hihitysotteeseen sen ympärille, mikä tässä maailmassa on pielessä. Puhetta on luvassa myös seksistä ja ihmisistä, ja jos aikaa jää, Juuso pyrkii ratkaisemaan maailmankaikkeuden suurimmat mysteerit ennen pilkkua. Vierailevat tähdet antautuvat Kekkosen vietäviksi – antaudu sinäkin, tai saat piiskaa.

Solmu Pub on Vaasankadun tuorein helmi. Nuoren lupauksen parhaita puolia ovat mm. laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima sekä letkeä tunnelma. Tarjolla on myös Solmu Breweryn omaa IPA-olutta. Lisää miljööstä: www.facebook.com/solmupub.

Earlier Event: December 31
Kekkosklubi
Later Event: January 27
Kekkosklubi goes Oulu